Лучшая цена на petter northug minu lugu petter northug

Kui palju on vaja ohverdada, et saada maailma parimaks?See on lugu ühest Norra kirkaimast sporditähest. Poisist, kes kaotas kõik suusavõistlused, aga ei andnud mitte kunagi alla. Tahtejõust, vanaisast ja lapselapsest, üksindusest ja ebakindlusest, julgusest olla sina ise. Mehest, kes trotsis kõiki ja tõi suusasporti murrangu. Kuldmedalitest, skandaalidest ja autosõidust, mis muutis kõik.Jutustanud on Petter Northug – ainus, kes teab kogu tõde.Esimene valu lööb jalgadesse. Järgmine rindu. Aga ma surun edasi. Kuni valu hakkab pulseerima meelekohal. Kuni pilt hakkab kokku tõmbuma. Kuni kogu keha on häirerežiimis. See on siis, kui ma end teistest lahti rebin.E-raamat ei sisalda fotosid.
Petter Northug Minu lugu. Petter Northug petter northug minu lugu petter northug
Ремень ECCO PETTER petter northug minu lugu petter northug
Nils Petter Molvaer Nils Petter Molvaer - Khmer petter northug minu lugu petter northug
PHIL PETTER Свитер petter northug minu lugu petter northug
PHIL PETTER Футболка petter northug minu lugu petter northug
PHIL PETTER Пиджак petter northug minu lugu petter northug
PHIL PETTER Пиджак petter northug minu lugu petter northug
PHIL PETTER Свитер petter northug minu lugu petter northug
PHIL PETTER Кардиган petter northug minu lugu petter northug
PHIL PETTER Кардиган petter northug minu lugu petter northug


  • Страница:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18