Лучшая цена на mart poom minu lugu

Egiptusest mõeldes turgatavad esimesena pähe püramiidid, päike, liiv ja türkiissinine värviliste korallidega meri, kuid kui paljud on mõelnud seal elamisest? Mina ka ei mõelnud, aga pakkisin kohvrid ja minu elukohaks sai vaheldumisi Punase mere ääres paiknev Hurghada ja Ülem-Egiptuse linn Luxor. Esimene on eestlastele tuttav ja küllaltki läänelik kuurortlinn, teine äärmiselt konservatiivne ja klannikultuuril rajanev asula. Unistasin avastusretkedest Ramses II radadel ja maalilistest jalutuskäikudest päikeseloojangul Niiluse kallastel… Mind tervitas hoopis kultuurišokk – koduseinte vahele varjuvad naised, piiratud liikumisvabadus ja lõputu trall pulmade ümber. Kohalike tõekspidamiste mõistmine võttis aega, kuid lõpuks saime sinasõpradeks. See on lugu sellest, kuidas ma 2012. aastal Hurghadas armastuse otsa komistasin ja peale viieaastast kaugsuhet Egiptusesse kolisin. See on ka lugu abieludest ja naiste rollist Egiptuse ühiskonnas. Lugu Egiptuse ühiskonna põletavatest probleemidest ja kaosest ning egiptlastest, kes seda kõike läbi huumoriprisma vaatavad.
Mart Poom Minu lugu mart poom minu lugu
Kätlin Kaldmaa Kaks armastuslugu mart poom minu lugu
Sandra Peets Minu Egiptus. Kaunis kaos mart poom minu lugu
Mart Kivastik Kurb raamat mart poom minu lugu
Mart Kivastik Vietnami retsept mart poom minu lugu
Mailis Hudilainen Minu Peterburi. Optimismi lühikursus mart poom minu lugu
Платье Masha Mart Masha Mart MP002XW19AH9 mart poom minu lugu
Платье Masha Mart Masha Mart MP002XW0TW3S mart poom minu lugu
Платье Masha Mart Masha Mart MP002XW1H714 mart poom minu lugu
Платье Masha Mart Masha Mart MP002XW1H70O mart poom minu lugu


  • Страница:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18