Лучшая цена на gerald durrell minu pere ja muud loomad

Norra kirjaniku Karl Ove Knausgårdi ohtralt auhinnatud kuueosalise romaanisarja „Minu võitlus” teine osa käsitleb Karl Ove sõgedat armumist, selle metamorfoose ja tagajärgi. Autori naine on öelnud: „Ma olen abielus maailma kõige ebadiskreetsema mehega.” Knausgård räägib oma naisevanematest ja sõpradest, kirjutamisraskustest, põrgulikust elust venelasest naabri kõrval ning lastega pere argipäevast Stockholmis ja Malmös. Autor paljastab endale iseloomulikult ja eneseirooniliselt oma elu naeruväärseid ja alandavaid seiku, raevukat arveteõiendamist igapäevaste majapidamistööde ja kohustustega. Oma elu kaudu käsitleb kirjanik laiemalt lääne mehe rolli tänapäeva ühiskonnas, kus traditsioonilised soorollid on minevikku jäänud. Romaan on nagu detailideni jäädvustatud fotoseeria 21. sajandi alguse Rootsist. Käime autoriga kaasas Stockholmi tänavatel ja kõrtsides, imetleme hooneid ja väljakuid, seda ilusat ja ajaloolist, kuid igas mõttes külma linna, kuhu anonüümsust ihaldav autor otsustas pageda. Romaan annab ka vaimuka pildi Norra ja Rootsi erinevustest ning naeruvääristab rootslaste poliitkorrektsust ja konformismi.
Gerald Durrell Minu pere ja muud loomad gerald durrell minu pere ja muud loomad
Gerald Durrell Linnud, loomad ja sugulased gerald durrell minu pere ja muud loomad
Armin Kõomägi Minu Mustamäe gerald durrell minu pere ja muud loomad
Gerald Durrell Moja rodzina i inne zwierzęta gerald durrell minu pere ja muud loomad
Gerald Durrell Moje ptaki, zwierzaki i krewni gerald durrell minu pere ja muud loomad
Gerald Durrell My Family and Other Animals gerald durrell minu pere ja muud loomad
Gerald Durrell Moja rodzina i inne zwierzęta gerald durrell minu pere ja muud loomad
Mart Normet Minu Tenerife. Noor pensionär gerald durrell minu pere ja muud loomad
Kristiina Piip Minu Dublin gerald durrell minu pere ja muud loomad
Karl Ove Knausgård Minu võitlus. 2. raamat. Armunud mees gerald durrell minu pere ja muud loomad


  • Страница:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18